Акција за чистење

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО ВО АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА СКОПЈЕ

По повод акцијата за чистење на Скопје иницирана од страна на Град Скопје, а во која ќе учествуваат неговите јавни претпријатија и други ангажирани лица,  ги известуваме и воедно ги повикуваме...
Повеќе
NVO-PROTA-3

Јавен повик 2017

Javen povik 2017 Образец за Предлог Проект 2017 Пријава за финансиска поддршка 2017...
Повеќе
Untitled-2

НВО Центар на Град Скопје

Бесплатно користење на просторот на НВО Центарот на Град Скопје  
Повеќе

МКЦ 1-КАТ

тел:123-456-789


Планер на активности


АНКЕТА

Дали сметате дека во Скопје на здруженијата на граѓани им се дава доволно простор за презентација на нивните идеи и решенија?

Види резултати

Loading ... Loading ...