Јавен повик за финансирање на проектни активности на здруженија на граѓани и фондации за 2018 година

Објавен е јавен повик во весниците „Слободен печат“ и „Коха“ на ден 23.02.2018 година за финансирање на проектни активности на здруженија на граѓани и фондации за 2018 година. Повеќе информации може...
Повеќе
Акција за чистење

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО ВО АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА СКОПЈЕ

По повод акцијата за чистење на Скопје иницирана од страна на Град Скопје, а во која ќе учествуваат неговите јавни претпријатија и други ангажирани лица,  ги известуваме и воедно ги повикуваме...
Повеќе
NVO-PROTA-3

Јавен повик 2017

Javen povik 2017 Образец за Предлог Проект 2017 Пријава за финансиска поддршка 2017...
Повеќе
Untitled-2

НВО Центар на Град Скопје

Бесплатно користење на просторот на НВО Центарот на Град Скопје  
ПовеќеМКЦ 1-КАТ

тел:123-456-789


Планер на активности


АНКЕТА

Дали сметате дека во Скопје на здруженијата на граѓани им се дава доволно простор за презентација на нивните идеи и решенија?

Види резултати

Loading ... Loading ...