ПОКАНА

Утре (25.04.2018 година,среда) во депонијата Дрисла, градоначалникот Шилегов ќе организира Отворен ден за новинарите и за претставниците и активистите од еколошките граѓански организации. Во рамките на Отворениот ден ќе биде пуштен во употреба и новиот филтерот на печката за согорување медицински отпад (Исенератор).

Градот Скопје ги поканува новинарите и претставниците на граѓанските организации коишто сакаат да присуствуваат на Отворениот ден во Дрисла, во 9:30 часот да дојдат на паркингот пред бараките каде што ќе ги чека организиран превоз.