Јавен повик 2008

Јавен повик за прибирање на барања за користење на средствата од Буџетот на Град Скопје за 2008 година, наменети за финансирање на програмски активности на здруженија на граѓани и фондации (75 KB), 16.03.2010

Записник

МКЦ 1-КАТ

тел:123-456-789


Activity calendar


Sondazh

Дали сметате дека во Скопје на здруженијата на граѓани им се дава доволно простор за презентација на нивните идеи и решенија?

Види резултати

Loading ... Loading ...